Sportparkpop maakt bedrag bekend van Koningsdag 2016

In de rust van de Dames 1 wedstrijd tegen Bentelo werd afgelopen zaterdag de opbrengst van Sportparkpop van Koningsdag 2016 bekend gemaakt door de voorzitter van Sportparkpop Bert Pilaszek. Na een korte speech kon Kees Kraakman de 3500 euro in ontvangst nemen voor de Handbalvereniging onder toeziend oog van penningmeester Rob van Iterson en secretaris Carolien de Jong. De organisatoren Daan Hoogervorst, Kristel Pilaszek, Anton Wijsman en Rob Kolster hebben onder leiding van voorzitter Bert Pilaszek al heel wat euro’s kunnen schenken aan de handbalvereniging. Wederom zijn zij trots op dit bedrag want overhandigd kon worden. Kees Kraakman bedankte het bestuur van Sportparkpop met mooie woorden en een boeket bloemen.
Bert Pilaszek weet als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar iets voor elkaar te krijgen en hij sprak dan ook zijn waardering uit voor de inzet van vele vrijwilliger van HV Foreholte die bijdragen aan het succes van Sportparkpop op Koningsdag zelf.

Geplaatst op 02/10/2016, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.