Hoe heeft de E1 de afgelopen weken gespeeld?

De competitie is al weer vier weken oud, dus hebben jullie nog wat uitslagen en verslagen te goed.

Op zondag 4 september moesten we naar SOS Kwieksport, deze tegenstander was beter en dat resulteerde in een nederlaag van 14-2, helaas, volgende keer beter.

Op zaterdag 10 september moesten we thuis tegen Oliveo E3, ook deze tegenstander was veel te sterk, jammer. Ook deze wedstrijd verloren we met 12-0.

Op de zaterdag van de kermis verzamelde we om 8.15 uur bij de Tulp. Deze wedstrijd werd vervroegd vanwege de kermis, anders moesten we om 14.00 uur uit. Deze keer moesten we tegen Quintus. Wat er in de vorige wedstrijden niet lukte, lukte nu wel. Wat een goed samenspel bij de meiden, er werd goed overgespeeld en heel goed verdedigd. Ook onze sluitposten, Denise en Tessa waren super op dreef. Dit bleek ook wel aan het einde van de wedstrijd, 11 doelpunten voor en 2 tegen. Onze eerste overwinning. De doelpunten: Maud 5, Saar 3, Emma 2 en Noa 1.

Zaterdag 24 september speelde we thuis tegen Velo, met goede moed van de vorige wedstrijd gingen we het veld op. Het leek wel of de meiden vleugels hadden, er werd goed gespeeld en het was geweldig om naar te kijken. Er werd gestreden om elke bal en zo werden er mooie doelpunten gemaakt. Ook deze keer stonden Anniek en Tesse goed te keepen. Toen het eindsignaal klonk, hadden de meiden een hel grote smile op hun gezicht, de tweede overwinning, stand 10-4. Doelpunten kwamen van Denise 3, Emma 3, Maud, Saar, Liese-Louise en Tessa ieder 1.

Aanstaande zaterdag 1 oktober spelen we thuis om 10.00 uur. Misschien tot dan.

Geplaatst op 29/09/2016, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.