Jeugd E2 wint derde wedstrijd op rij

De meiden van Velo begonnen de wedstrijd sterk met mooi overspel en drongen vaak door tot aan de cirkel. Foreholte had de verdediging echter goed op orde, waardoor grote kansen uitbleven. De keren dat het wel tot een schot kwam moest de bal eerst nog langs doelman Quinten. Hij stond voorafgaand aan de wedstrijd niet te springen om te keepen, want hij voelt zich zekerder in het veld. Quinten deed het echter uitstekend en kreeg er zo veel lol in dat hij na rust aan coach Jeroen vroeg of hij volgende week weer mocht keepen. Zo leuk om te zien hoe het plezier en zelfvertrouwen van de jongens groeit, zowel als individu als team.

Zoals gezegd had Foreholte de verdediging op orde en wist de bal dan ook regelmatig te onderscheppen op eigen helft. Met de snelheid van Diede en de snoeiharde gooi van Jake eindigden deze aanvallen in mooie doelpunten. Beiden scoorden dan ook driemaal, maar de wedstrijd was zeker geen één-tweetje tussen deze jongens. Zo wist Marnix zich vaak vrij te spelen waardoor hij tweemaal kon scoren en Quinten schreef evenveel treffers op zijn naam.

Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam van Sebastian en dankzij geweldig samenspel kon ook Maik één keer scoren. De jongens gunden ook Diego een doelpunt en probeerden in de laatste minuten collectief om hem aan te spelen. De tegenpartij had dit door en verdedigde goed, waardoor het aantal treffers bij 12 bleef.

“Last but not least” dan het aandeel van Pepijn in deze wedstrijd. Het feit dat Foreholte het aantal tegendoelpunten tot 4 wist te beperken is grotendeels zijn verdienste, want man, wat stond hij lekker te keepen. Foreholte heeft de derde wedstrijd op rij gewonnen met 12-4.

Diede 3x, Jake 3x, Quinten 2x, Marnix 2x, Sebastian 1x, Maik 1x

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken!

_12a2653aga

Geplaatst op 19/09/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.