Vernieuwde E2 pakt winst in eerste wedstrijd

De kop is eraf voor het vernieuwde E2 team, en hoe! Met gloednieuwe coach Jeroen, assistent coach Angelique en een samenstelling van jongens uit het “oude” E1, E2, F1 en F2 was het voor iedereen een spannend begin. Maar wat mogen ze trots zijn op zichzelf. Natuurlijk was het positiespel en het grote veld erg wennen voor Maik, Pepijn en Diego, die dit bij de F nog niet gewend waren. Heel knap hoe zij zich optrokken aan Marnix, Diede, Jake, Quinten en Sebastian, die op hun beurt als een echt team samen speelden en de nieuwkomers in de E bij het spel betrokken.

Marnix stond de eerste helft op doel en heeft meteen laten zien hoe goed hij dit kan. De meiden van Gemini kwamen een aantal keer tot schot op doel, maar Marnix hield ze stuk voor stuk, op één mooi tegenpunt na. Aan de andere helft van het veld vonden meer ballen het doel; de jongens kwamen 7 keer tot scoren voor de rust.

De tweede helft was Diego keeper. Het grote doel was nieuw voor hem, maar hij pakte de aanwijzingen van de coaches goed op door met de bal mee te draaien en zich breed te maken. Zijn inzet kon toch niet voorkomen dat Gemini nog 2 keer tot scoren kwam. Foreholte zelf scoorde in de tweede helft ook nog 5 keer, wat de eindstand op 12-3 bracht. De jongens hebben met veel plezier gespeeld en kwamen allen met een grote glimlach van het veld en dat is het allerbelangrijkste. Wat een leuk team!

Doelpunten: Diede 4x, Jake 3x, Marnix 2x, Maik, Sebastian en Quinten 1x

Geplaatst op 03/09/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: