Beachhandbaltoernooi 2016

Beach 2016Op zondag 25 september aanstaande houden we  (of kunnen we beter zeggen vieren we…) ons jaarlijkse Beachhandbaltoernooi net zoals vorig jaar bij Beach Break in Noordwijk, strand afrit 21 (bij de Koele Costa en Buitengewoon).

Vanwege het succes van vorig jaar ook dit jaar weer voor iedereen, dus van kabouter tot recreant, alle leeftijdscategorieën zijn welkom. Ook bestuursleden en vrijwilligers van de club zijn van harte welkom. We hopen/rekenen op een enorme deelname! Voor de allerkleinsten  (E, F en H) hebben we een op zichzelf staand programma wat op sommige punten samen zal gaan met het “hoofd programma” en tot ongeveer 14.00 uur duurt.

Jaarlijks vertrekken we met alle deelnemers van D-leeftijd en ouder op de fiets vanaf de Break-Out richting Noordwijk. Dit jaar verwachten wij om 09.30 uur bij de Break-Out te vertrekken, zodat het programma op het strand om 10.30 uur kan beginnen. Graag goed binnen je eigen team afspreken wie fietst en wie e.v.t. anders gaat. Voor de D-jeugdteams willen we graag dat er echt als team met begeleiding wordt gefietst, zowel heen als terug.

Voor alle jeugdteams t/m A geldt; iedereen doet mee en wordt in een team ingedeeld! Afmelden (met goede reden) bij je coach en die geeft het door aan rob.kolster@gmail.com. Voor alle seniorenteams geldt; coach inventariseert deelname en geeft z.s.m. door aan rob.kolster@gmail.com.

Voor eten en drinken voor alle deelnemers en coaches van de teams wordt gezorgd, maar het kan uiteraard nooit kwaad om ook zelf het één en ander mee te brengen, vooral drinken kun je niet genoeg hebben.  Na afloop zijn er frietjes in de Break-Out!

De foto’s van vorig toernooi zijn HIER en HIER te bekijken.

Geplaatst op 27/08/2016, in Beachhandbal, Beachhandbal commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.