Handbalkamp 2016 met de D, E en F-jeugd was GEWELDIG!

Vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli hebben we een super weekend gehad met heel veel leuke dingen! Door de Puntenpakkers, de Dolle Doelpalen, de Gekke Gooiers, de Toffe Treffers, de Snelle Sprinters en de Beste Ballers werd er het hele weekend gestreden om punten.

Vrijdagavond hadden we gelijk al een vol programma. Iedereen heeft zijn eigen bidon versierd en met zijn team een yell/liedje bedacht. Daarna zijn we naar het bos gegaan om een smokkelspel te spelen. Toen het tijd was om te slapen, lukte het veel kinderen om de kampstaf nog lang wakker te houden…

Zaterdag hebben we een leuke ochtendgymnastiek gehad en daarna hebben we het “ik-hou-van-Foreholte-spel” gespeeld. Hierbij werden rebussen opgelost, foto’s geraden, muziekjes geraden en vragen beantwoord. In de middag gingen we lekker spelen in Linneaushof. ’s Avonds was het tijd voor de Bonte Avond, met 8 acts was dit een groot succes. Dansjes, toneelstukjes en moppen kregen we te zien/horen.

Zondag begonnen we met een slaapzakkenontbijt! Elke ochtend en middag hadden we heerlijke broodjes die gesponsord werden door “Bakker van Vessem”, heel erg bedankt hiervoor! Om nog wat punten te verdienen gingen we naar de olympische spelen van Foreholte. Hier hadden we de volgende onderdelen: sponzenrace, flessenvoetbal, levend sjoelen, levend bowlen, skippybalrace, meelspel, pictogram spel, drie op een rij en boom boom balloon. Na deze spellen werd er nog flink met water gespeeld en gegooid! Vervolgens lekker buiten lunchen en nog een vossenjacht door het dorp! De tijd vloog voorbij en al snel ging het alarm af… Dit betekende: NAAR HUIS!

We willen de kinderen bedanken voor alle gezelligheid! Wij willen volgend jaar zeker weer op kamp en we hopen jullie ook!

Groetjes,
De Kampstaf

Geplaatst op 10/07/2016, in Jeugd commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s