Sponsor de club met je online aankoop of reservering!

Omdat wij als vereniging altijd op zoek zijn naar extra inkomsten zijn we sinds deze week met iets nieuws gestart; SponsorKliks! Als jij een aankoop of reservering via onze SponsorKliks-pagina bij één van de vele aangesloten webwinkels doet gaat er een bepaald percentage naar de vereniging. Is het zo makkelijk? Ja!

Sommige van jullie zullen bekend zijn met deze manier van sponsoren aangezien wij niet de eerste vereniging zijn, maar voor diegene die er nog nooit van gehoord hebben staat op de onderstaande flyer een korte uitleg over hoe het werkt. Je kan natuurlijk ook deze pagina bij je bladwijzers zetten, zodat je zonder veel extra moeite je vereniging sponsort! En om even een rekenvoorbeeld te geven: Als jij voor € 1000,- per jaar aan online aankopen doet, dan zou bij een gemiddelde commissie van 4% € 30,- per jaar naar de vereniging gaan (75% van de commissie gaat naar de vereniging). Het gaat dus al gauw om aanzienlijke bedragen als iedereen meedoet!

Laten we er met z’n allen een gewoonte van maken! Namens de vereniging alvast bedankt!

sponsorkliks

Geplaatst op 29/06/2016, in PR sponsor commissie, SponsorKliks. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.