Eindfeest met touwtrekken, kampioenhuldigingen, contractondertekening en Foreholters van het jaar

Vanaf 16:00 uur liep gisteren de Break-Out en het terras vol met leden, supporters en vrienden van HV Foreholte. Tijdens het eindfeest kon gestreden worden met touwtrekken op het handbalveld. Ook de handbalteams die kampioen zijn geworden dit seizoen kregen de felbegeerde beker en een mooi kampioenshirt. Er was een heerlijk lopend buffet en daar werd gretig gebruik van gemaakt. De Dames 1 werden extra in het zonnetje gezet door Leidy en Hugo. Zij hadden voor iedere speelster een leuke foto als aandenken aan het afgelopen seizoen. Met een speech erbij van Leidy was dit weer een ware verrassing.

Naast dit moment werd er ook voor deze Dames een contract ondertekend door de heren Peter van Schooten en Sam van Schooten. Deze heren hadden al een aantal jaar hun naam verbonden aan de club en zij hebben te kennen gegeven om te blijven investeren in de handbal door middel van sponsoring. Met bloemen en champagne werd dit gevierd!

Purple United had nog een verrassing voor het bestuur. Een mooi ingelijst shirt van Purple United met de namen van de speelsters van Dames 1 en de heren van Purple United erop! De winnaar van de Foreholter van het jaar 2015-2016 ging bij de jeugd naar Linda Koppers en bij de volwassenen naar Marion Hoogervorst. Na alle officiële handelingen kon er gefeest worden. De dansvloer werd gevuld met swingende, hiphop-achtige en hakkende dansmoves door jong en oud!

Geplaatst op 12/06/2016, in Eindfeest, Foreholter van het jaar, PR sponsor commissie, Purple United. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.