ODIS – Jeugd F1

DSC_0965Was het de plotse warmte, de vermoeidheid na een week scholentoernooi óf de andere spelregels die ODIS hanteerde? Wellicht een combinatie van alle drie, maar feit is dat het energielevel van de F1 vandaag wat lager lag dan normaal en ze zoekende waren in hun spel. Boyd uit de F2 vulde het team aan en die extra speler hadden ze hard nodig, want Nieke voelde zich jammer genoeg te ziek om te spelen en ging uiteindelijk niet mee. Zodoende had Foreholte geen wissels.

Foreholte creëerde in het begin van de eerste helft de meeste kansen, maar was zoals gezegd zoekende in de verdediging waardoor ODIS toch de score opende. Ruststand werd uiteindelijk 3-2 plus twee afgekeurde doelpunten van Nicky vanwege een voet in de cirkel.

In de pauze werd er door de thuisploeg heel attent limonade geschonken voor alle spelers, waardoor de jongens en meisjes hun zelf meegebrachte waterflesjes massaal leeg goten over hun verhitte hoofden. Ondanks de vermoeidheid en het ongewone spel van de tegenpartij ging Foreholte met iets meer pit spelen en wist de partij aardig spannend te houden. Na nog een afgekeurd schot van Maik wegens voetfout werd de eindstand uiteindelijk 7-5. De tegenpartij was kortom net iets te sterk vandaag, maar dat nam niet weg dat iedereen wel een ijsje had verdiend!

Beterschap aan Nieke en hopelijk ben je er woensdag gewoon weer bij met de training! Alle foto’s zijn hier te bekijken.

Geplaatst op 29/05/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s