Fore Installatie adviseurs is de nieuwe kledingsponsor van Heren A1 geworden!

Frank Homan, eigenaar van Fore Installatie Adviseurs, zal de komende 3 seizoenen de shirts en broekjes van de heren A sponsoren. Tevens heeft Frank weer toegezegd de schoonmaakkosten van de hal, na de wedstrijden van dames 1, voor zijn rekening te nemen.
Afgelopen 3 jaar was Frank al sponsor van de heren D die inmiddels C is geworden. Omdat zoon Aron nu bij de heren A zijn kunsten vertoont vindt Frank het wel mooi om over te stappen naar dit team.
Fore Installatie Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau. Zij adviseren en werken samen met de opdrachtgever bij het realiseren van installatieconcepten in gebouwen. De adviesdiensten hebben betrekking op de gebouwgebonden installaties en apparatuur op het gebied van werktuigkunde en elektrotechnische installaties.
Zoals de PR commissie in een persoonlijk gesprek al aan Frank heeft laten weten, zijn wij als club zeer blij met de inbreng van deze sponsoring en het enthousiasme van Frank en Wendy als supporter, die HV Foreholte een warm hart toe dragen.
Frank en ook Wendy, alvast weer enorm bedankt (wij denken ook namens dames 1)!

fore installatie adviseurs

Geplaatst op 29/05/2016, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.