Heel Voorhout Beweegt op zondag 26 juni

Sport, spel en kijkplezier op Sportpark

Zondag 26 juni om 10:00 uur start Voorhout Beweegt voor het eerst in haar bestaan. Verenigingen hebben samengewerkt om te komen tot dit resultaat.

Nog nooit eerder was het Sportpark Elsgeest te Voorhout zo voorbereid om een record aantal spelletjes & wedstrijden te spelen. Het park staat zo vol met spelletjes dat we geen ruimte hebben om auto’s te laten parkeren. Er is wel voldoende plaats om je fiets te stallen. Dus kom lopend of met de fiets.

We zijn klaar om de jeugd van 6 t/m 10 jaar te ontvangen. Met je kaart kun je stempels verzamelen. Met een volle ingeleverde kaart maak je kans op mooie prijzen.  Lol maken staat op nummer 1!

De jeugd van 11 t/m 16 speelt in eigen gemaakte teams tegen elkaar. Ook hier is het plezier maken het belangrijkst.

Als de ouders , vrienden, buren, familie, opa’s e oma’s kijken naar sportief Voorhout, is het leuk om te weten dat er aan hun ook is gedacht. Ga eens een kijkje nemen bij Biljart Vereniging Agnes. Het spel Jeu de Boules ligt al klaar.

Voor deelname vragen we een  bijdrage van 2 euro per persoon. Hiermee ondersteunen we dit jaar de Edwin van der Sar Foundation.

Eigenlijk heeft deze dag nog maar één ding nodig: dat zijn jullie! Kom meedoen of  kijken en laten we genieten van een Voorhout  in beweging.  Aan het enthousiasme in de voorbereiding en samenwerking tot het komen van het evenement heeft het in  ieder geval niet gelegen.

We zien iedereen graag terug  voor een hoop sport, spel en kijkplezier op het Sportpark, morgen al: zondag 26 juni (start 10:00 uur).

Voorhout_Beweegt

Geplaatst op 28/05/2016, in Voorhout Beweegt. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.