HandbalKids-dag DWS

Zaterdagochtend 28 mei gingen Josefien (5 jaar) en Tristan (6 jaar) mee naar Handbalvereniging DWS in Schiedam. Zij zijn dit jaar gestart met het project vanuit het NHV genaamd “HandbalKids”. Met dit project promoten zij handbal bij de leeftijdscategorie 3-9 jaar. Door het HandbalKids-project heeft DWS dit jaar een H-jeugd team (3-6 jaar) kunnen opstellen. Door dit enthousiasme organiseerde zij een HandbalKids-dag voor de H-jeugd. Foreholte ontving van hen de uitnodiging voor de H-jeugd van Foreholte en wij vonden het erg leuk om daar heen te gaan.

Tijdens de HandbalKids-dag worden handbal gerichte spellen aangeboden, gezellig met zijn allen pannenkoeken gegeten en DWS heeft zijn eigen springkussen waar de kinderen nog lekker konden springen. We willen DWS bedanken voor de erg leuke ochtend en hopen hen ook bij Foreholte te ontvangen tijden één van onze Mini Handbal Spel dagen met de omliggende verenigingen in de Bollenstreek.

Geplaatst op 28/05/2016, in Algemeen, Jeugd H, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.