Pak deze kans!

NHVHandbalvereniging Foreholte heeft plannen om de opleiding van onze jeugd te verbeteren. Vooruitlopend op de concrete invulling hiervan, willen we (aankomende) trainers, coaches en geïnteresseerden graag de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier de Handbal Trainer 1 (HT1) opleiding te volgen.

In deze opleiding leren de cursisten wat het betekent om te gaan met de verschillende leeftijdsgroepen, hoe zij een verantwoorde training kunnen geven en hoe zij voorbereide trainingen moeten verzorgen. Wij willen ook coaches en andere geïnteresseerden de mogelijkheid bieden hieraan deel te nemen, omdat deze kennis ook zinvol is tijdens het coachen of andere activiteiten. Er zijn verder geen toelatingseisen, iedereen kan deelnemen.

De opleiding bestaat uit drie workshops en wordt afgesloten met een officieel NHV-diploma HT1. De workshops worden in september/oktober in de Break Out gegeven door bevoegde personen van onze vereniging. Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden.

Het zou leuk zijn als alle coaches, trainers en geïnteresseerden die nog geen HT1 of hoger hebben van deze gelegenheid gebruik maken. Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de Technische Commissie: techcom@hvforeholte.nl

TC HV Foreholte
Fred, Patty, Annet, Wilbert, Marco en Wilfried

Geplaatst op 21/05/2016, in Algemeen, Technische commissie, Trainers. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.