Dodgeball: een goede vervanger voor de training!

Dinsdag 26 april, het was slecht weer en de training dreigde niet door te gaan… Maar gelukkig kwam Jet met het idee om te dodgeballen bij Jumpin Noordwijk met zijn alle! Dus na wat geregel en mensen bij elkaar proberen te sprokkelen is het gelukt om met 18 kinderen en trainster Angie een lekker potje te gaan dodgeballen! De kinderen kwamen onder andere uit de HD1, DD1, HC1, DC2 en de DC1.

We kregen voor dat we op de trampolines mochten natuurlijk uitleg over hoe het spel werkt. Angie had de teams al gemaakt dus konden we gelijk al het veld op en kon de pret beginnen! Na een paar keer tegen elkaar gespeeld te hebben vonden we het tijd om jongens tegen de meiden te spelen. De jongens waren dik in de meerderheid, maar toch hebben de meiden de eer hoog gehouden door toch van ze te winnen! Tot slot mochten we het laatste kwartier zelf weten wat we gingen doen, en jullie raden het al, overal zag je salto’s en flikflaks voorbij gaan. Iedereen wilde laten zien wat hij of zij kon en als het lukte werden er foto’s van gemaakt. Nadat we de groepsfoto hadden gemaakt moesten we van de trampolines af en gingen we weer richting huis.

Kortom, het was een geslaagd uurtje “trainen”!

Geplaatst op 28/04/2016, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s