Jeugd E2 wint makkelijk van ROAC E1

Om 11.20 uur verzamelde we bij het station om daarna af te reizen naar Rijpwetering, daar stond de wedstrijd ROAC E1 tegen Foreholte E2 gepland. Het was erg koud en er stond veel wind, de wedstrijd begon iets later omdat we moesten schuilen voor een hagelbui. De wedstrijd verliep erg goed, er werd erg goed overgespeeld en het tempo lag hoog. Ook omdat we dat moesten doen, de scheidsrechter hanteerde de drie seconden regel, dus dat betekende dat de bal snel rond moest gaan en dat werd keurig uitgevoerd. Met de rust stonden we met 2-5 voor.

Even een beetje limonade en even opwarmen, sommige kinderen liepen rood aan van de kou. De tweede helft begon en ook nu ging het weer goed, het tempo lag hoog en er werd maar liefst zeven keer gescoord. De tegenstanders scoorde in de tweede helft ook nog twee keer, maar door het goede keeperswerk van Tessa en Saar bleef het daar bij.

Onze doelpuntenmakers waren: Jake 5, Maud 3, Noa 2 en Tessa en Saar allebei 1.

Onze eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 21 mei thuis om 11.40 uur. Hopelijk tot dan.

Geplaatst op 24/04/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.