Clinic aan Friends United

Vandaag werd er een clinic gegeven aan Friends United. De stichting is opgericht om kinderen en jongeren met een beperking, gedragsproblemen en/of kinderen en jongeren die zich in een achterstandspositie bevinden de kans te geven om zich te ontwikkelen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren op het gebied van werk, wonen, onderwijs, financiën, sport en vrije tijd. Het is een veilige plek waar kinderen samen kunnen sporten onder deskundige begeleiding.

Wij zijn als club gevraagd om drie keer een clinic te komen geven. Vorige week woensdag was de eerste keer en vandaag was de tweede keer. De kinderen en jongeren hebben erg hun best gedaan en wij als vereniging hopen dat we ze een leuke handbalervaring hebben meegegeven. Wij vonden het erg leuk om de clinic te geven en hopen dat het vrijdag weer net zo leuk wordt! We kijken ernaar uit.

Klik op de links voor meer informatie over Friends United en Stichting P!T.

Geplaatst op 17/04/2016, in Clinics. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.