Schipluiden – Jeugd F1

De allereerste buitenwedstrijd van het jaar speelde de F1 uit tegen Schipluiden. De F1 is twee klassen hoger gaan spelen, dus het was even spannend wat ze konden verwachten. Het weer was de kinderen in ieder geval goed gezind, want het zonnetje liet zich al snel zien. Ook figuurlijk ging de zon snel schijnen voor de F1, want na eerst een afgekeurd doelpunt aan beide kanten was het Foreholte die het eerste punt op het scorebord mocht zetten. Beide teams waren ontzettend aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk ging Foreholte met 1-4 winst blij naar huis. Het was een leuke en spannende wedstrijd met uitstekend keeperswerk van Jolijn en Maik, indrukwekkende sprongschoten van Amber en overspel van Nicky, Nieke en Juul. Dat belooft een mooi buitenseizoen te worden!

Alle foto’s zijn hier te bekijken.

DSC_0860

Geplaatst op 11/04/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s