Jaarlijkse inspectieronde zeker geen straf

Bob de BouwerNiet iedereen zal het weten, maar ik ben ook nog lid van het bestuur van de Stichting Handbal & Hockey. Stichting H&H is populair gezegd de huisbaas van het gebouw waarin wij en onze buren hockeyvereniging MHC het clubhuis en de kleedkamers hebben.

Één keer per jaar brengen wij als huisbaas een officieel bezoek aan het bestuur van beide sportverenigingen. Niet alleen sluiten wij dan kort welke onderhoudswerkzaamheden er voor de komende maanden noodzakelijk zijn, maar wij inspecteren dan het hele pand op de status van het onderhoud en verzorging. Ik maak er geen geheim van dat mijn mede bestuursleden ieder jaar weer zeer te spreken zijn over de Break Out. Het schilderwerk ziet er verzorgd uit, maar zeker ook de mate waarop de kantine, de gangen en de kleedkamers zijn schoongemaakt. Ieder jaar zijn wij binnen 10 minuten klaar met onze inspectieronde. Dankzij onze dames en heren van de schoonmaak- en onderhoudsploeg is zo’n verplicht bezoek zeker geen straf.

Bedankt dames en heren van de schoonmaak- en onderhoudsploeg en tot volgend jaar!

Rob van Iterson

Geplaatst op 11/04/2016, in Kantinecommissie, Materiaal beheer. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.