Foreholte E2 wint overtuigend van DIOS

Op zaterdag stond onze eerste wedstrijd gepland voor het veldseizoen. Om 10.20 uur verzamelen bij de Break Out, na dat we ons hadden omgekleed konden we ons warm lopen. Om 11.50 uur precies begon de wedstrijd. Met aanwijzingen van te voren gingen de meisjes en jongens goed van start. Er werd goed overgespeeld en de kansen die we kregen gingen er allemaal in. Dit resulteerde dat we de rust in gingen met een voorsprong van 9-0.

Even wat drinken en van keepster wisselen en we waren klaar voor de tweede helft. Hier gaf de tegenstander meer gas, maar we konden ze goed bijhouden. Dat resulteerde dat we nog 2 doelpunten maakten en de tegenstander 1. Na 2x 20 minuten handballen was de stand 11-1 geworden, een zeer mooie overwinning, mede dankzij onze top keepsters.

De doelpunten werden gemaakt door: Saar 3, Noa, Quinten, Liede-Louise allen 2, Jake en Maud 1.

Volgende week ook een thuiswedstrijd en dan tegen Hillegom E1. Tot dan.

Geplaatst op 10/04/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.