Donderdag 14 april halve finale Landelijke NHV-beker

Het paarse leger komt naar Kwintsheul!

Op donderdag 14 april spelen onze Dames 1 de halve finale van de Landelijke NHV-beker tegen de nummer twee van Nederland; Quintus. De aanvang van de wedstrijd staat voor 20.30 uur en is in de Van der Voort Hal in Kwintsheul! We laten ze niet alleen gaan, en hopen met een grote schare van supporters onze dames te ondersteunen. Dus trek het bij de kwartfinale verkregen unieke paarse beker-shirt aan en kom ze aanmoedigen! De inmiddels befaamde sfeermakers van Purple United zullen uiteraard ook aanwezig zijn en pakken groots uit!

En, mocht je niet met de auto gaan, kan je mee met de bus!

De verwachting is dat we rond 19.00 uur vanaf de Break-Out vertrekken. De kosten zijn € 10,- per persoon, voor de jeugd (t/m de A-jeugd) € 5,- en kun je betalen bij het instappen van de bus. Je kan je hier opgeven tot en met zondag 10 april.

Voor vragen kan je terecht bij de PR/Sponsorcommissie (Ruud Verweij, Jeroen Eijk, Ramona Vink, Kees Zwetsloot of Suzanne Vester) of Monique van der Lans.

Geef je nu op en zorg dat je bij deze unieke gelegenheid in de historie van de club aanwezig bent! Hou daarbij de website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

beker 14 april

Geplaatst op 31/03/2016, in Dames 1, Met de bus mee, PR sponsor commissie, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.