Dames 1 wel genomineerd voor 2014-2015 maar helaas niet de winnaar!

Dinsdagavond werd in een volle kantine van de tennisclub Oosthout de bekendmaking gedaan van de sportclub van 2014-2015. Helaas voor de Dames 1 van Foreholte grepen zij net naast de prijs voor sportclub van het jaar, ondanks de grote opkomst van de speelsters en supporters. Aan het presentatiefilmpje kon het ook niet liggen dat we naast de prijs grepen. Het werk van Lisanne en Feline Verweij resulteerde in een prima presentatiefilmpje. Dit kan nog bekeken worden via Youtube. In het nieuwe boekie staat ook het linkje van het filmpje. Toch een eer om genomineerd te worden en natuurlijk pakken we volgend jaar hopelijk wel de prijs want wat zijn we dit jaar goed op weg. Het lijkt wel een droom… nou knijp jezelf maar eens goed… het is waarheid… we zitten dit jaar echt in de halve bekerfinale en we ruiken aan Europa! En we gaan de nacompetitie in… het zal toch niet gebeuren dat… wordt vervolgd…

DSC_0083

Geplaatst op 22/03/2016, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: