Foreholte C1 verpletterd Houten C1

Onze laatste zaalwedstrijd van de competitie in de Topklasse was Foreholte een maatje te groot voor de meiden van Houten. We begonnen zoals gewoonlijk met 3-2-1 opstelling. Hier en daar wat andere posities uitproberen wat prima liep en Foreholte schoot de een na de ander erin. Binnen een mum van tijd stond het 7-0. Het is niet dat Houten helemaal geen kansen kreeg, maar wij hadden en hebben twee uitstekende sluitposten op het doel staan. Onze keepsters Romy en Marit deden beide uitstekend werk en hielden ook weer penalty’s uit het doel. Foreholte speelde elkaar goed aan en maakte gebruik van de ruimte op de hoeken en cirkel. We gingen de rust in met een 12-2 voorsprong.

Na rust was het advies om niet in hun tempo mee te gaan… Sneller dus. We zaten niet eens klaar of Zoë had nummer 13 er al ingelegd. We probeerden nog wat nieuwe combinaties uit en om meiden op andere posities neer te zetten. Zelfs in ondertal wisten we te scoren, er werd collectief hard gewerkt voor elkaar, 18-3. De meiden van Houten gingen de keepster gebruiken als extra veldspeler, even omschakelen, schuiven, uitstappen op het juiste moment en met praten ging dat prima. Ook hier zijn de meiden tegen bestand, Foreholte sloot de wedstrijd makkelijk af met 25-3 winst. Doelpunten: Tamara 5, Zoë 4, Milou 4, Benthe 4(1p), Sanne 4, Marieke 3(1p) en Zoey 1.

Meiden, een prachtige 2e plek in de Topklasse, iets wat we nooit hadden verwacht in het begin van het seizoen. Stuk voor stuk zijn jullie gegroeid en zijn wij ontzettend trots op jullie! Het buitenseizoen gaan we weer een stapje hoger, wat meer uitdaging geeft. Aankomend weekend staat ons paastoernooi “The Flanders Trophy” in België op het programma, ook hier zullen we verslag van doen.

Geplaatst op 21/03/2016, in Dames C1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: