Kampioenschap binnengehaald door de B2 Meiden

Meiden B2 kampioen!

In de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie moest het gaan gebeuren, alleen met winst was het kampioenschap binnen handbereik!
Een frisse start maakte de B2 op het veld met een heel nieuw team, waarbij we eerst in de 5e klasse werden ingedeeld. Uiteindelijk waren ze toch overgeplaatst naar de 3e klasse en gingen met vol goede moed het veldseizoen beginnen.
De eerste paar wedstrijden waren wennen maar daarna waren de meiden goed op elkaar ingespeeld en verliep alles een stuk soepeler.

Met als tussenstand meiden B2 op de 1e plaats ging het zaalseizoen toen van start.
De competitie verliep soepel en ze bleven in de middenmoot hangen. Opeens hadden ze de draad te pakken en wonnen ze de ene na de andere wedstrijd.
Opgeschoven naar de 2e plaats kwamen ze in gevecht met Hercules voor de 1e plek die gewonnen moest worden om Hercules uit Rijswijk voorbij te gaan.
Na een eindstand van 22-17 in het voordeel van Foreholte werd de de 1ste plek gepakt. Nog twee wedstrijden te gaan en door beiden te winnen was er de kans op het kampioenschap.

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen EHC op het programma. Deze club moest zeker niet onderschat worden want zij deden het ineens heel goed in de competitie.
De meiden van Foreholte begonnen gespannen aan deze wedstrijd. De ploegen waren in de 1e helft flink aan elkaar gewaagd en gingen de rust in met een stand van 8-5. Begin van de 2e helft moesten de meiden van Foreholte weer even wakker worden geschud worden en zo pakten de draad weer op. Julia stond weer de sterren van de hemel te keepen en door goed samenspel gingen Foreholte hun eigen spelletje weer spelen. Hoewel de meiden van EHC toch best fysiek waren, werd het best een lastige pot. Maar met een goede scheids, Angelique den Elzen, verliep de wedstrijd sportief. De stand van de wedstrijd werd in het voordeel van Foreholte met 16-11 beslist en het feest kon gevierd worden. Het kampioenschap van Foreholte B2 is een feit!

DSC_0255

Geplaatst op 20/03/2016, in Dames B2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s