Dames C2 kampioen

Na veldkampioen te zijn geweest in de 6e klasse, begonnen de dames vol goede moed in de zaal in de 5e klasse. Iets te makkelijk er over gedacht, zodat de eerste wedstrijd helaas in verlies eindigde. We wisten nu waar we aan toe waren, moesten we toch iets beter ons best gaan doen. En zo ging het seizoen verder. Doordat onze keepster Marit goed het doel verdedigde en de tegendoelpunten laag hield en wij er net een paar meer wisten te scoren, werden de wedstrijden met winst afgesloten. Begin van het jaar tegen de nummer 2, een gelijkspel, jammer maar we bleven bovenaan staan. En zo gingen we nog even verder. We wisten gelukkig steeds (soms net aan, soms iets ruimer) te winnen. Toen weer tegen de nummer 2, als we toen hadden gewonnen, was het kampioenschap binnen handbereik, maar helaas verloren we daar net met 1 puntje. Nu moesten de laatste 2 wedstrijden met winst worden afgesloten. Maar we gingen er dan ook helemaal voor met z’n allen, ieder op z’n eigen niveau. De verdediging stond super, Marit hield bijna alle ballen eruit en de doelpunten vielen, soms wat moeilijk, maar we bleven ze maken. De laatste wedstrijd konden we kampioen worden met winst of gelijkspel (door ons doelsaldo en omdat nummer 2 een puntje had laten liggen).

Maar we lieten natuurlijk wel even zien wat we waard waren de laatste wedstrijd, met een super verdediging en keeperswerk gingen er maar 2 doelpunten in van de tegenstander en wij wisten er 14 te maken, dus terecht kampioen. Super meiden; Marit, Sacha, Rosa, Lisanne, Sanne, Larissa, Marije, Roxan, Marisca, Amber en Melanie! Jullie coaches Brenda en Wilma zijn trots op jullie. Op naar een goed veldseizoen in de 3e klasse.

Geplaatst op 20/03/2016, in Dames C2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.