Feest bij de F1

De F1 van Foreholte had alle wedstrijden gewonnen tijdens het buitenseizoen. En dus werd er feest gevierd bij coach Evert thuis. Dankzij de sponsoren van de Speelbrug, Timmerbedrijf Van der Gunst & Van Velzen en Bouwbedrijf Bouw Extra werd het een feest met broodjes van Lunchroom Ons Genoegen, kinderchampagne, versnaperingen en welverdiende medailles. De stemming zat er toch al goed in, want ’s morgens had de F1 gewonnen tegen VELO.

Het duurde bijna tien minuten voor het eerste doelpunt viel. Maik onderschepte de bal, dribbelde en gooide de bal in het doel. En daarna ging het snel. Nieke verdubbelde de voorsprong naar 2-0 en Amber rondde een aanval met prachtig overspel af met een treffer. Jolijn stopte ook een aanval van VELO om vervolgens snel toe te slaan: 4-0. Daarna was keeper Pepijn aan de beurt, hij gooide de bal in het doel 5-0. Net voor het rustsignaal maakte Diego een mooi doelpunt: 6-0. In de 2e helft stond Jolijn op doel, maar het weerhield haar niet om mee in de aanval te gaan en 7-0 te scoren. Amber maakte haar tweede doelpunt en nummer 8 in totaal. Vervolgens werd Nicky aangespeeld om 9-0 te maken. VELO slaagde erin om de nul van het scorebord te halen. Nieke maakte het tiende doelpunt voor de F1 waarna VELO de eindstand op 10-2 bracht.

Weer een prachtige overwinning, maar het belangrijkste is het plezier dat de F1 zichtbaar heeft. En wat zijn ze gegroeid de afgelopen maanden. Dat geldt ook voor de staf van de F1. Met coach Evert, assistent coach Miranda, trainer Jet, maar liefst 2 fotografen en een amateur ‘journalist’ krijgen de kinderen alle steun. En niet te vergeten de ouders die bij thuis- en uitwedstrijden van de partij zijn. Een extra pluim tot slot voor Miranda, want met drie wissels is het hard werken.

Geplaatst op 13/03/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.