Jeugd E2 – Rijnstreek (2-15)

Afgelopen zondag moesten we om 10.50 uur spelen in de Tulp. We moesten tegen de koploper, deze hebben alle wedstrijden tot nu toch gewonnen, dus het zou een zware wedstrijd worden. Rijnstreek ging voortvarend van start en zij liepen uit naar 1-6, dit was tevens ook de ruststand.

Tweede helft hielden we goed stand, maar toch konden we het niet bolwerken tegen dit team, het krachtsverschil was te groot. Maar niet getreurd, jullie hebben ontzettend hard je best gedaan. Ook dit keer stonden er weer twee top keepsters op doel. De eindstand was 2-15 en de doelpunten werden gemaakt door Quinten.

Volgende week onze laatste wedstrijd binnen, uit tegen HVV. Tot later.

Geplaatst op 13/03/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.