HEREN 1 Kampioen!

Vanmiddag was het een Voorhouts feestje in Pijnacker. Met een delegatie van bestuur en supporters werd de Heren 1 gesteund door muziek en zang van de tribune. De mannen van de Heren 1 waren fris en fruitig om hun overwinning binnen te halen. Door vandaag de wedstrijd te winnen waren zij verzekerd van het kampioenschap. En dat is waar zij voor kwamen. Met veel plezier en mooie acties van het handbalspel werd de inzet van de Heren van Foreholte beloond door een mooie voorsprong in de rust. Vol trots en met veel gejuich kon de overwinning gevierd worden met een stand van 22-39 in het voordeel van Foreholte. Bloemen en natuurlijk de beker werden overhandigd door het bestuur van HV Foreholte. En eenmaal in de kantine van HV foreholte werden de kampioenstaart, de bedankje Ad taart en de nodige drankjes genuttigd.
Alle foto’s zien…kijk op flickr.

Geplaatst op 13/03/2016, in Heren 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s