Dames C2 bijna kampioen na winst op Northa

Dames C2 wint streekderby in Noordwijkerhout

Zondag 13 maart was er voor de C2 de voorlaatste wedstrijd tegen Northa. Voor keepster Marit Huiberts een confrontatie met oude teamgenoten. Het was ook Marit die het verschil tussen beide teams benadrukte.

De eerste helft kende een goede start van Foreholte. Door mooie afstandschoten kwamen ze met 0-3 voor. Marit deed uitstekend haar best door totaal 14 stops. Hierbij werd goed verdedigd. In de aanval was er weinig variatie, zodat er slechts een 2-5 ruststand op het scorebord stond. In de tweede helft brachten de meiden toch wat extra’s en wisten 10 x te scoren, terwijl Northa niet verder kwam dan 1 doelpunt.

Voor Foreholte scoorden Rosa 6, Sacha 4, Sanne 2, Larissa en Roxan en Marije allen 1. Maar ja, de luxe een keepster te hebben, die totaal in de wedstrijd 33 stops heeft, ontbreekt bij Northa en bij de meeste tegenstanders.

Zondag 20 maart speelt de C2 de kampioenswedstrijd om 10.00 uur in de Tulp tegen Schipluiden. Hopelijk zijn er vele enthousiaste supporters om de C2 aan te moedigen.

D12A0627

Geplaatst op 13/03/2016, in Dames C2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.