Ricardo Clarijs voor komende twee jaar bij H.V. Foreholte

De eerste divisionist en halve finalist van de Nederlandse beker handbalvereniging Foreholte heeft het contract met de huidige trainer Ricardo Clarijs met twee jaar verlengd. Naast het trainen en coachen van de dames selectie, heeft het bestuur hem uitgedaagd Foreholte structureel, van jeugd tot senior en van dames tot de heren, op een hoger plan te brengen.

Het plan H.V. Foreholte 2020 is de eerste grove opzet, waarbij Ricardo de mogelijkheid krijgt om dit samen met een groep kundige mensen van de vereniging vorm te gaan geven. H.V. Foreholte is zeer content dat hij deze taak erbij wil gaan doen en denkt dat zij zo, nu het handbal gaat leven in Nederland, ook voor de toekomst de stap voorwaarts kan maken.

Bestuur H.V. Foreholte

RicardoClarijs

Geplaatst op 10/03/2016, in Algemeen, Bestuur. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.