ROAC E1 – Foreholte E2

Afgelopen zondag stond voor onze E2 een uitwedstrijd tegen ROAC op het programma. Het was 8.55 uur verzamelen bij het station, met genoeg autos gingen we op pad. Daar aangekomen, omkleden en een goede warming-up. Stipt om 9.55 uur begon de wedstrijd. We gingen voortvarend van start, dat resulteerde in goed spel en daar kwamen aardig wat doelpunten van. Na 20 minuten spelen stonden we met 0-5 voor, dat was lekker.

Even uitrusten en een slokje water en de scheidsrechter floot voor de tweede helft. Deze helft ging ook super, er werd gevochten om elke bal. Ook deze keer stond er weer een geweldige keepster op doel, die een hoop doelpogingen tegen hield. Wij scoorde nog 5 keer en ROAC 1 keer. We werden ook nog aangemoedigd door de meisjes van de D1, dat hielp trouwens ook, meiden bedankt! Conclusie: we hadden gewonnen met 1-11.

De doelpuntenmakers waren: Quinten 4, Saar 3, Noa 2 en Maud en Jake ieder 1. Top Heren en Dames.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen Rijnstreek E1 om 10.50 uur. Dit zal een zware wedstrijd worden, ze staan namelijk eerste. Tot dan.

Geplaatst op 07/03/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.