Veel animo voor Minihandbal Spelfeest in Voorhout

Het MiniHandbal Spelfeest van HV Foreholte werd op zaterdag 5 maart gehouden in Sporthal De Tulp. Mede door de samenwerking met Stichting De Combibrug kwamen er kinderen uit Teylingen om met zijn allen een leuke handbalmiddag te hebben. Maar ook de jongste kinderen van HV Stompwijk’92 en HV Northa kwamen mee doen, zodat de verenigingen deze kinderen een leuke middag konden bieden totdat ze wedstrijden gaan handballen. De 50 kinderen genoten van het JamesBond-Spel, het parcours met rolscooters en pedalo’s en natuurlijk het handbalwedstrijdje. Als afsluiting konden ze ook nog punten scoren met het gatendoek en de snelheidsmeter. Het was weer gezellig. Op naar het volgende MiniHandbal Spelfeest in de regio, zodat iedereen een keer kan zien hoe leuk handbal is. Maar eerst is er vanaf 23 mei het Open Handbaltoernooi op Sportpark Elstgeest waar alle jeugd van de basisscholen zich in kan schrijven via de site http://www.hvforeholte.nl om te strijden voor het jaarlijkse felbegeerde kampioenschap. Benieuwd naar meer foto’s… die zijn te zien op Flickr.

Geplaatst op 06/03/2016, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.