Dames 1 juichen in alle richtingen bij overwinning van de kwartfinale!

Ik heb geen verstand van handbal, ben maar een eenvoudige fotograaf met een groot handbalhart en wat daar nou zo leuk aan is… dat kun je zien op de Flickr site want de foto’s van de bekerwedstrijd tegen Voorwaarts staan er al op. Geniet van de knappe prestatie van onze dames 1 want op deze avond hebben onze meiden van Foreholte zich geplaatst voor de volgende bekerronde. Zoals ik al zei heb ik geen verstand van handbal maar wel wat van mensen en het publiek van Voorwaarts was een heerlijk publiek voor een hele gezellige fanatieke pot handbal, ondersteund door oppeppende muziek aan beide kanten. Wat een heerlijke avond en wat een gigantische afvaardiging van supporters, sponsoren en vrienden van Foreholte. Door de sponsorcommissie was iedereen in het paars gestoken, een prachtig plaatje! Het echte handbalverslag volgt zo spoedig mogelijk, want Leidy zal er weer een mooi bericht van maken!
Het is inmiddels 02:00 uur. Bedankt meiden!

Geplaatst op 03/03/2016, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. wat een geweldige prestatie! en Marion weer bedankt voor de foto’s heb weer zitten genieten!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s