Purple United presenteert logo en nieuwe banner

Op de dag voor de kwartfinale van de beker presenteert Purple United met volle trots hun nieuwe logo. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit logo prijkt op een 5 meter grote banner!

20160301_purple_united

logo baxDe banner wordt mogelijk gemaakt door Bax Speciaal Drukkerij, opgericht door Wim Bax en voortgezet door dochter Marjon en zoon Marten. Een echt familie bedrijf dus. En zeker een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf dat steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Niet alleen op het voor hun zo vertrouwde zeefdrukken, maar ook voor digitaal drukwerk kunt u bij Bax terecht! Door een goede samenwerking, jarenlange ervaring en een goed gemotiveerd team zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste drukkerijen op het gebied van zeefdruk in Nederland en sinds geruime tijd kunnen zij u ook uitstekend van dienst zijn op het gebied van levering van digitaal drukwerk. Zij bieden u een scala van mogelijkheden en houden van uitdagingen!

logo van Schooten bouwmaterialenlogo Sam van SchootenBax Speciaal Drukkerij heeft vele vaste klanten. Deze trouwe klantenkring bestaat onder andere uit onze hoofdsponsoren Sam van Schooten Bloembollen en Van Schooten Bouwmaterialen.

Banner Purple United

Geplaatst op 01/03/2016, in Purple United. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: