Velo E5 – Foreholte E2

Vanmorgen vroeg hadden we ons verzameld bij het station in Voorhout, nadat het ijs van de autoruiten af was gekrapt. We gingen om 8.50 uur op weg naar Velo in Wateringen. Om 9.30 uur aangekomen gingen de meiden en één heer zich omkleden voor een leuke pot handbal. Het zou een spannende wedstrijd worden, we staan maar 2 punten achter. De wedstrijd verliep goed, mooie passes, er werd goed over gegooid en er werd 3x gescoord. Dat deed de tegenstander ook.

Met 3-3 gingen we de rust in, even wat drinken, van keeper wisselen en daarna gingen we weer beginnen aan de tweede helft. Deze helft was ook even spannend, er werd goed gevochten om elke bal, wat resulteerde in 4 doelpunten voor ons en ook voor Velo. Dat bracht de eindstand op 7-7.

Iedereen blij, we hadden een punt. Dit kwam tevens ook door onze kanjers van keepsters; Tessa en Saar. De doelpunten werden gemaakt door Quinten (4x), Noa (2x) en Maud (1x).

Volgende week op 6 maart uit naar ROAC. Tot dan!

Geplaatst op 27/02/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.