KSV – Foreholte C1

Een uitprobeerwedstrijd, zo noemen we het, het verkennen van posities, op andere plekken en hoe te verdedigen tegen hun 4-2. Kortom een mooi leerpot. Nog steeds zonder de geblesseerde Zoey C. (duim) startte we voortvarend. De dames van Foreholte hadden er zin in en zette goed druk en lieten de bal in snel tempo doorgaan. Toch zakte we weer wat in en gaven KSV meer kansen dan nodig was. We gingen rusten met een ruime voorsprong van 7-13.

In de tweede helft werd er samen hard gewerkt en kwamen er leuke combinaties te voorschijn. Foreholte speelde een degelijke wedstrijd en er werd goed druk gezet, zodat de hoeken alle ruimte kregen om hun goaltjes mee te pikken. We sloten de wedstrijd eenvoudig af met een 20-27 winst.

Doelpunten: Zoë 6(1p), Benthe 5, Tamara 5, Milou 3, Britt 3, Marieke 3(2p) en Sanne 2.

Zondag 21 februari a.s. thuis in de Tulp tegen Kras/Volendam om 11.00 uur.

7 februari: Foreholte C1 – Gemini

De topper in de topklasse, de nummer 2 tegen de nummer 1. Ik houd het kort, het is tenslotte al een tijdje geleden (carnaval hè). We speelden een goeie pot handbal, maar moeten toegeven dat Gemini gewoon net wat sterker was dan Foreholte en daarom wonnen ze terecht.

Doelpunten: Zoë 6(2p), Benthe 3, Tamara 3, Britt, Sanne en Marieke allen 1.

Geplaatst op 18/02/2016, in Dames C1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.