WHC – Foreholte F1

Zondag 14 februari speelt Foreholte F1 tegen WHC, dus met z’n allen naar ‘oh oh Den Haag’. Diego is aanvoerder en Nicky juicht al voor de wedstrijd als ze hoort dat ze keeper mag zijn. Het eerste doelpunt van de wedstrijd komt op naam van Maik. Na de bal te hebben onderschept, gooit hij in een leeg doel. Nicky stopt een tegenaanval met een mooie redding. Even later speelt Bram fantastisch samen met Amber en verdubbelt Amber de score: 2-0. WHC laat het er niet bij zitten en maakt 2-1. Keeper Nicky gaat ook mee in de aanval, maar gooit op de paal. Een hard schot van Maik gaat dwars door een gat in het net, maar het is wel degelijk 3-1. Ook Diego en Pepijn spelen goed over, waardoor Pepijn de ruststand bepaalt op 4-1.

De spelers van WHC hebben goed naar hun coach geluisterd, want direct na rust scoren zij snel 3x achter elkaar en brengen de spanning terug in de wedstrijd: 4-4. Dat is het teken dat ook onze F1 weer aan de bak moet en Amber zorgt voor een nieuwe voorsprong, 5-4. Diego bewijst dat het goed is als een keeper ook mee in de aanval gaat. Hij maakt 6-4 op aangeven van Amber. Nicky scoort 7-4 en even later via de onderkant van de lat ook 8-4. Met een stuiter maakt WHC nog 8-5. De eindstand wordt bepaald door een knappe snelle aanval van Amber, via Maik naar Nicky: 9-5. Ook Juul speelt een goede wedstrijd. Ze had de pech dat haar doelpogingen werden gestopt door de keeper, maar Juul is zonder twijfel een aanwinst voor het team. Trots en tevreden reden wij terug naar Voorhout met de winst op zak.

Geplaatst op 14/02/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.