Woensdag 2 maart kwartfinale Landelijke NHV-beker

Wie gaat er mee?

Op woensdag 2 maart spelen onze Dames 1 de kwartfinale van de Landelijke NHV-beker tegen Voorwaarts. De aanvang van de wedstrijd staat voor 20.15 uur en is in Twello! We laten ze niet alleen gaan, en hopen met een grote schare van supporters onze dames te ondersteunen. Hierbij zullen uiteraard ook de sfeermakers van Purple United aanwezig zijn!

En, jij kan mee met de bus(sen)!

De verwachting is dat we rond 17.15 uur vanaf de Break-Out vertrekken en dat we rond middernacht weer terug zijn. De kosten zijn € 10,- per persoon, voor de jeugd (t/m de A-jeugd) € 5,- en kun je betalen bij het instappen van de bus. Je kan je hier opgeven tot woensdag 24 februari.

Voor vragen kan je terecht bij de PR/Sponsorcommissie (Ruud Verweij, Jeroen Eijk, Ramona Vink, Kees Zwetsloot of Suzanne Vester) of Monique van der Lans.

Geef je nu op en zorg dat je bij deze unieke gelegenheid in de historie van de club aanwezig bent! Hou daarbij de website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

voorwaarts-foreholte

Geplaatst op 10/02/2016, in Dames 1, Met de bus mee, PR sponsor commissie, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s