Foreholte F1 – Verburch

Het gaat hard met onze F1. Zowel qua spel als qua mentaliteit laten ze week op week een groei zien en ook dit keer waren ze gebrand op winst tegen de meisjes van Verburch. Door slim de bal te onderscheppen bij de eerste aanval van Verburch scoorde Nieke al snel in de wedstrijd het eerste punt in een leeg doel. Nieke was in topvorm en herhaalde deze actie later in de wedstrijd nog enkele malen. Hoewel niet altijd met een doelpunt als resultaat was haar pit bewonderenswaardig. De 2-0 kwam ook van Nieke. Maik stond op doel de eerste helft, maar deed goed mee in de aanval en scoorde zo de 3-0. Een moment later had hij als keeper minder succes en had Verburch haar eerste punt te pakken. De pogingen die volgden wist Maik wel tegen te houden, totdat Verburch mooi onder in de hoek scoorde en de stand op 3-2 bracht. Verburch bleef op 2 punten steken, maar Foreholte was niet te stoppen. De punten volgden zich in rap tempo op met een mooi schot langs de zijkant van Pepijn, een strak schot van Jolijn en vervolgens Nieke. Ook Nicky scoorde knap vanaf de zijkant. Diego gooide hard tegen de lat, waardoor de bal terug stuiterde in de handen van Maik die niet twijfelde en snel scoorde. Een tegenaanval werd wederom knap verdedigd door Nieke die er met de bal vandoor ging en in het doel gooide. De ruststand eindigde in 10-2 dankzij nog een mooi schot van Jolijn.

Nicky opende de tweede helft met een goede poging, maar de bal ging helaas over doel. Verburch deed ook twee goede pogingen, maar ze werden beide gestopt door keepster Jolijn die vervolgens zelf het 11e doelpunt scoorde met een strak schot. Diego had nogmaals pech doordat zijn bal op de lat belandde, maar scoorde uiteindelijk het mooiste en laatste punt van de wedstrijd middels een stuiterbal links onderin. Amber gooide tot slot nog mooi in doel maar deze werd streng, maar terecht afgefloten door de scheidsrechter vanwege twee maal stuiteren. Met een eindstand van 12-2 mag Foreholte zich de terechte winnaar van een leuke wedstrijd noemen.

Scores van: Nieke (4x), Jolijn (3x), Maik (2x), Pepijn (1x), Nicky (1x) en Diego (1x).

Geplaatst op 07/02/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.