Stef bestelde GROOT aantal kerststollen als relatiegeschenk Broekhuyzen BV

Dat onze kabouters (H-jeugd) niet te onderschatten zijn, bewijst onze Stef maar weer eens. Stef handbalt bij Foreholte sinds dit seizoen. Met een handbal-verleden van zijn vader, komt Stef (7 jaar) ook bij ons proeven hoe leuk handbal wel niet is. Iedere woensdag is Stef met volle enthousiasme van de partij en ook op de MiniHandbalSpelfeesten heeft hij het erg naar zijn zin. Na de oproep voor het verkopen van kerststollen, vroegen de ouders van Stef of zij een groot aantal kerststollen als relatiegeschenk voor hun relaties konden kopen, waarbij de opbrengst ook ten goede kwam aan HV Foreholte. De ouders van Stef, Joyce en Rick, zijn namelijk de eigenaren van horecagroothandel Broekhuyzen gevestigd in Noordwijkerhout.

Broekhuyzen-RGBBroekhuyzen BV is in 1918 opgericht als aardappelhandel, gevestigd aan de Herenweg 301 in het gebied “de Klei” te Noordwijk. Aan de Herenweg is in de jaren ’60 de opslag van de aardappelen veranderd in een frites-voorbakkerij. In de jaren ’70 en ’80 werd naast de frites ook begonnen met de handel in snacks, vetten, sauzen en ijs. De basis van de huidige groothandel werd gelegd en in 1992 is besloten om de productie van de frites uit te besteden en de focus volledig te richten op de groothandel. Broekhuyzen heeft zich vanaf dat moment met succes als doel gesteld om zijn diversiteit aan klanten met een aansluitend assortiment en de best mogelijke service te bedienen. De groei die dit met zich meebracht heeft in 2012 geresulteerd in een bedrijfsverhuizing naar de Walserij 44 te Noordwijkerhout. Een schitterend ruim pand met mooie mogelijkheden. Broekhuyzen blijft zich ontwikkelen, maar wat onveranderd blijft zijn de traditionele waarden die horen bij een familiebedrijf. Deze worden ook door de huidige en tevens 4e generatie gewaarborgd en verder uitgediept om de klanten maximaal te kunnen blijven ondersteunen. Meer informatie over hun bedrijf kun je vinden op www.broekhuyzen.nl.

Na overleg met bakkerij Ammerlaan is er tot een mooie deal gekomen. Wij willen Stef, Evi, Joyce en Rick heel erg bedanken voor deze enthousiaste bijdrage aan onze handbalvereniging Foreholte. Met de opbrengst van deze actie kan de vereniging weer nieuwe materialen kopen of leuke evenementen organiseren.

Geplaatst op 30/01/2016, in Algemeen, PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.