Foreholte E2 – Hillegom E1 (3-8)

Vandaag stond de wedstrijd Foreholte – Hillegom op het programma. We staan maar één punt voor in de ranking, dus het zou een spannende wedstrijd worden. Er stond wel een ander team tegenover ons dan bij de eerste wedstrijd, maar we gingen met volle moed er tegen aan.

Hillegom begon sterk en liep uit naar een 1-5 voorsprong. Even rust en we gingen er weer tegen aan. We scoorde nog twee doelpunten, maar helaas verloren we met 3-8. Nu staan we één punt achter op Hillegom. Doelpuntenmakers waren Maud, Saar en Quinten.

Volgende week hebben we vrij. Zondag 24 januari spelen we thuis om 9.10 uur, tot dan!

Geplaatst op 10/01/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.