Warmunda/MSV E1 – Jeugd E2 (2-9)

Afgelopen zondag 3-1-2016 speelde we uit tegen Warmunda/MSV. De jongens en meisjes hadden er zin in. We begonnen sterk en het was binnen de kortste keren 0-1, maar Warmunda kwam gelijk terug met 1-1. Na goed overspelen werd het 1-2, even niet opgelet en het was weer gelijk, 2-2. Daarna ging het soepeler, we liepen uit naar 2-4, ook omdat Tessa geweldig stond te keepen.

Het fluitsignaal klonk, even wat drinken en wat aanwijzingen vanaf de kant en ze gingen het veld weer in. In de tweede helft werd er goed gespeeld, mooie combinaties en de doelpunten werden gemaakt. We liepen uit naar 2-9. Dat was tevens de eindstand, een mooie overwinning. De doelpuntenmakers waren Noa (4), Saar, Maud, Liede-Louise, Anniek en Quinten allen (1).

Aanstaande zondag spelen we thuis om 10.00 uur tegen Hillegom E1. Tot dan.

Geplaatst op 05/01/2016, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s