ODIS – Jeugd F1 (4-10)

Zondag 3 januari speelt Foreholte F1 tegen ODIS in De Lier. De wedstrijd begint met goed overspel en de eerste doelpoging van 2016 komt op naam van Nieke, maar de keeper redt. Ook keeper Pepijn begint sterk en maakt een mooie redding. Toch kan hij niet voorkomen dat ODIS de score opent: 1-0. Het eerste doelpunt van Foreholte komt op naam van Boyd. Hij maakt gelijk, maar direct erna scoort ODIS opnieuw. Pepijn zorgt vervolgens opnieuw voor de gelijkmaker. Voor rust scoort de tegenstander nog twee keer en daarmee is de ruststand 4-2.

De invalcoach Miranda blijft kalm en geeft in de rust aanwijzingen: goed vrij staan, goed kijken en bij balverlies dekken. De F1 knoopt het goed in de oren. Bij één van de eerste aanvallen in de tweede helft speelt Nicky naar Nieke, die 4-3 maakt. Even later maakt Nicky zelf de gelijkmaker, knap gooit ze de bal over de keeper heen. Foreholte onderschept de bal op het middenveld en Nieke reageert snel en gooit de bal in het lege doel. Jolijn dribbelt naar het doel en met een mooi schot vergroot ze de voorsprong naar 4-6. Even later gooit Jolijn de bal naar Maik die goed vrij staat en de bal hard voorbij de keeper gooit: 4-7. Een schot van Pepijn komt op de kruising. Amber maakt knap 4-8. Net als in de eerste helft gooit Nicky de bal over de keeper in het doel. De eindstand wordt op het bord gezet door een doelpunt van Jolijn: 4-10.

Niet alleen handbaltalent komt uit Voorhout, maar na Jet en Evert blijkt ook Miranda een topcoach. Een mooie start van het nieuwe jaar. Goed gedaan allemaal!

Geplaatst op 03/01/2016, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s