V.E.L.O. – Foreholte F1 (1-7)

Wedstrijdverslag 20 december

Best cool! Onze F1 kids stonden deze zondagmorgen in het “voorprogramma” van de handbaldames, die geschiedenis schreven door de WK finale te halen. En na twee weken vrij, hadden Nicky, Amber, Jolijn, Pepijn, Diego, Bram en Maik er zin in.

Maik begint de eerste helft op doel. Amber opent de score na prachtig overspel met Jolijn. Diego gooit de bal als eerste tegen de lat, het zou niet de laatste keer zijn. Even later verdubbelt Diego de score met een mooi doelpunt. V.E.L.O. brengt de spanning even terug in de wedstrijd door een tegengoal: 1-2. Maar Foreholte laat zich niet van de wijs brengen. Nicky gooit op de paal. Amber scoort vervolgens 1-3 en niet lang daarna profiteert Pepijn snel van een leeg doel. Pepijn blijkt trefzeker, want hij maakt ook 1-5. Vervolgens laten Amber en Maik zien dat ook zij op de paal kunnen gooien.

Na rust is de opdracht van coach Jet om goed over te spelen. Iedereen moet de bal krijgen. Nicky staat op doel en houdt de nul. Daarnaast raakt Nicky nogmaals de paal en Maik de lat. Uiteindelijk scoort Nicky 1-6. Bram is na overspel met Amber dichtbij een doelpunt maar de bal gaat naast. Zijn broer Pepijn zorgt voor de eindstand van 1-7 met een hard en hoog schot.

Na afloop wordt de overwinning extra feestelijk, omdat Nicky haar 8ste verjaardag viert met chips en een drankje. Tevreden kan iedereen gaan genieten van de Kerstvakantie.

Geplaatst op 23/12/2015, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.