Wedstrijd Foreholte C1 – Houten C1

Foreholte reisde zondagmiddag af richting Utrecht want daar stond de wedstrijd Houten C1 – Foreholte C1 op het programma. Vele ouders reisde weer mee, top!

De teams waren in de eerste helft zeker aan elkaar gewaagd, Houten gaf het eerste tikje uit, stand 2-0. De doelpunten kwamen om en om van beide ploegen, leuk om te zien! Goede samenwerking tussen de meiden en ook mooie individuele acties resulteerde in een 7-8 ruststand in het voordeel van Foreholte.

In de tweede helft moest er uit een ander vaatje worden getapt om de winst mee te nemen naar Voorhout. Aanpakken en niet los laten voordat er gefloten wordt, dus de grens opzoeken en druk zetten. Het ging gelijk stuk beter, de meiden kwamen lekker op gang en liepen al snel uit naar 9-15. Houten wist zich geen raad met onze strakke verdediging want die stond als een huis! Anders waren er nog onze twee keepsters Romy en Marit die het fort bewaakte. Met mooie goals en goed samenspel liepen we uit naar 11-21, waarmee we de wedstrijd winnend afsloten en de punten meenamen richting Voorhout. Goede tweede helft neergezet meiden, klasse!

Doelpunten: Benthe 7(3p), Zoe 4, Marieke 4, Tamara 3, Milou, Sanne en Britt allen 1

Geplaatst op 16/12/2015, in Dames C1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.