Foreholte E2 – HVV ’70 E1 (6-13)

Afgelopen zondag stond onze zesde wedstrijd op het programma, thuis tegen HVV. Om 9.55 uur klonk het fluitsignaal, de wedstrijd begon. De teams gingen gelijk op in de eerste helft, er werden leuke aanvallen neergezet en mooie doelpunten gemaakt. 4-4 was de ruststand en we konden even uitrusten en op adem komen.

Vol goede moed gingen we de tweede helft in. HVV begon sterk in de tweede helft waardoor we tegen een achterstand aanliepen. De tegenstanders waren sneller en feller wat uiteindelijk resulteerde in meer doelpunten. Na het laatste fluitsignaal was het resultaat: verloren met 6-13.

We staan nu op plaats 5 in de competitie en hebben 6 punten. Volgende week moeten we uit naar Alphen aan de Rijn, we spelen dan tegen de koploper.

Geplaatst op 14/12/2015, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.