Quintus te sterk voor Foreholte A1

Foreholte – Quintus (12-43)

Zondagmiddag speelden de meiden A1 in de Tulp tegen de nummer 2 uit de poule: Quintus. Het team uit Kwintsheul maakte gebruik van fout afgespeelde ballen van de Voorhoutsen en stond in de rust voor met een puntenaantal van 20-3.

Het zat de A1 niet mee: waar Quintus haar doelsaldo flink deed stijgen met breaks en snelle tegenaanvallen, scoorde Foreholte gedurende de hele wedstrijd maar 12 keer. Aandachtspuntjes waren dan ook de aanvallen die niet afgemaakt werden met een doelpunt, maar met een verkeerde aanspeelbal. Quintus haalde hier dan ook weer haar voordeel uit.

In de tweede helft begon Foreholte iets sterker in de verdediging. Ondanks deze verbetering kon de A1 niks meer beginnen tegen het ijzersterke Quintus. De eindstand van de wedstrijd: 12-43.

We hebben ons best gedaan, maar het was niet genoeg. We zetten onze schouders eronder en spelen volgende week tegen DSS, de nummer 12 uit de poule.

Doelpunten: Feline Verweij (6), Maartje Kraakman (3 waaronder 2 penalty’s), Merel van Drueten (1), Suzanne Meeuwissen (1), Romy van Duin (1)

Geplaatst op 14/12/2015, in Dames A1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.