Kerststollenactie in recordtempo afgerond!

DSC_0001
Gisterenavond rond de klok van vijf, kwamen de leden en vrijwilligers van HV Foreholte in de Break-out om voor de club kerststollen te verkopen in de wijken van Voorhout. Vorig jaar werd er in de stromende regen gelopen. Dit jaar hadden we meer geluk met het weer…het was snel droog, maar wel koud! Deze jaarlijks terugkerende activiteit liet dit jaar ons echt verrassen. Na één avondje lopen langs de deuren, waren er van de 500 stollen al 488 stollen verkocht. Fijn dat sommige mensen hun bestelling al hadden doorgegeven, zij kunnen nu dus ook genieten van de heerlijke kerststollen. De vereniging haalt 2 euro op per verkochte kerststol. Vanmorgen vroeg zijn de laatste kerststollen door de jeugd verkocht. Dus een supergoed resultaat!

IMG-20151212-WA0003
Niet alle wijken hebben we kunnen bezoeken, maar geen medelijden hoor, kerststollen kunnen nog altijd bij Bakker Ammerlaan gekocht worden in de winkel. Met dank aan iedereen die dit jaar vol energie en enthousiasme langs de deuren in Voorhout heeft gelopen en hun gezelligste gezicht op hebben gezet en er alles aan hebben gedaan om de mensen een kerststol te verkopen om de clubkas weer te spekken…..en dan de grappige verhalen van…
Lucas en Martijn:”Er deed een man open met 2 kinderen op zijn arm en 4 kinderen naast hem. Lucas en Martijn deden hun uiterste best met hun verkooppraatje, maar helaas antwoordde de man: Nee, dank je ik heb mijn handen al vol!
Ook was er een man die de deur opendeed en het even aan zijn vrouw moest vragen of er een kerststol gekocht mocht worden. De vrouw zei dat ze niet wilde, maar de man zei tegen Lucas: “Blijf hier, blijf hier”, en hij kocht toch een kerststol. Britt van der Luyt heeft echt al haar charmes in de strijd gegooid bij het verkopen. Zij zong zelfs kerstliedjes! Sjors was af en toe wat in de war tijdens het verkopen: Hij vroeg: “Wilt u kerststollen VERkopen?” of soms zei hij ook”Wilt u KINDERPOSTZEGELS kopen?”
IMG-20151212-WA0002
Kortom een goede activiteit met veel plezier en een supergoede inzet in welke rol het ook vormgegeven was (verkoper/ schatkistbewaker/ sjouwer/ geldteller/ wisselgeld regelaar/ autobestuurder/ catering).
Namens de activiteitencommissie nogmaals bedankt!

Geplaatst op 12/12/2015, in Kerststollenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.