Taaie wedstrijd meiden C1

Na pakjesavond kregen we HAVAS uit Almere op bezoek, zou er nog een cadeautje inzitten voor ons? De wedstrijd begon wat stroefjes, Foreholte was nog niet echt scherp, speelde iets wat slordig, wel kon Marieke de 1-0 aantekenen. HAVAS deed het prima, maakte gebruik van onze slordigheden en zo stonden we 1-3 achter. Het tempo ging wat omhoog, dat was een goede zet. Zoë scoorde tweemaal achter elkaar met mooie goals de 3-3. We deden weer mee, meer focussen, druk zetten en schuiven maar. Benthe zette goed door en scoorde 3x achter elkaar. HAVAS deed leuke dingen en bleef aanklampen, 6-5. Mooie bal naar Sanne en schoot met haar linker de 7-5 binnen. Goed rondspelen via de opbouw, druk zetten en hoeken halen. Met een mooie knal schoot Zoë de 8-6 binnen en konden we de kleedkamer opzoeken.

In de tweede helft moesten we toch het verschil gaan maken, de tribune zat lekker vol dus voldoende publiek om wat moois te laten zien. Op links één-tweetje via Benthe en Zoë, 9-8. Goed samenspel met Milou, en zo trokken we ruimte en konden we Britt bereiken op de cirkel. Ze schoot met een stuitbeen de 10-8 binnen. Vanuit de hoeken werd er goed ingestart door de zusjes Romy en Zoey, daardoor kregen ze in het midden meer ruimte en scoorde Marieke met een droog schot de 11-8 binnen. Ook Tamara ging goed door en kwam achterlangs, trok naar binnen en scoorde de 12-8. HAVAS is een sportieve ploeg , bleef stug doorgaan en pikte ook hun doelpunten mee, maar de stoomtrein was op gang bij Foreholte. Leuke individuele acties, maar ook met prima samenspel liepen we verder uit. Foreholte werd creatiever, scherpe bal van Tamara naar een goed vrijlopende Sanne, 15-10. Ook de hardwerkende Milou pikte haar doelpuntje mee met een mooi schot vanuit de middenopbouw hoog in het doel, 16-10. Foreholte deed het prima, mooie acties op rechts van Romy, helaas trof dit geen doel. Heel even werd het nog spannend, HAVAS knokte zich terug en kwam tot 19-16 terug. Maar Foreholte zette alles op alles door goed samen te werken en doorzetten, zo wonnen we uiteindelijk toch overtuigend met 21-16.

Doelpunten: Zoë 5(1p), Benthe 5, Marieke 4, Sanne 3, Tamara 2, Britt en Milou beide 1

Volgende week zondag spelen we uit tegen Houten.

Geplaatst op 06/12/2015, in Dames C1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.