Foreholte E2 – ROAC E1

Afgelopen zondag 29 november moesten wij tegen ROAC. De wedstrijd begon aan weerskanten zenuwachtig, na ver in de eerste helft kwamen we op voorsprong 1-0, lekker, maar binnen 1 minuut stond het alweer 1-1. Het rustsignaal klonk. Even op adem komen en de peptalk vanaf de kant.

De tweede helft begon goed, kregen aardig wat kansjes. Even later kwam het tweede doelpunt. Het ging lopen bij de E2, er werd goed vrij gelopen en de passes werden goed ontvangen, dat resulteerde dat we een voorsprong namen van 5-2 en dat gaven we niet meer weg. Knappe overwinning.

Volgende week rust, genieten van Sinterklaas en alles wat hij mee neemt.

Die week daarna op zondag 13 december om 09.55 uur de thuiswedstrijd tegen HVV’70.

Geplaatst op 02/12/2015, in Jeugd E2, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.