Foreholte handbaldames knokken zich naar overwinning

Afgelopen zondag was de wedstrijd in Wateringen tegen het op de laatste plaats in de ranking staande Veneco/VELO. In de benauwde hal, hadden enkele speelsters last met hun ademhaling, maar erger waren de overtredingen, die met name in de tweede helft plaatsvonden. Door het arbitrale duo werd hier niet altijd alert op gereageerd, maar gelukkig kon iedereen de hal te voet verlaten. Na de 14-16 stand halverwege, won Foreholte met 29-34.

Omdat PSV hier eerder al gelijk speelde, waren de Voorhoutsen gewaarschuwd. De eerste helft verliep moeizaam. Er werd slordig gespeeld. VELO mocht zeer lange aanvallen opzetten en wist vaak niet hoe een vrije speelster te creëren. Uiteindelijk vloog het wanhoopsschot er alsnog in. Bij de 5-10 stand halverwege de eerste helft kon coach Ricardo Clarijs gaan wisselen, waardoor VELO wat terug kon doen. De rust was dus 14-16. In de tweede helft probeerde VELO met een hardere aanpak in de verdediging, dat Foreholte van slag zou raken. Maar met name Ramona Vink, Naomi Hoogervorst en Dana Vincenten lieten zien hier boven te staan. Er waren nogal wat onbesuisde acties. Ook in de tweede helft de goede inzet van wisselspeelsters, zodat een ieder voelde waar het om ging. Via 16-24 en 22-32 (grootste verschil) zes minuten voor tijd kwam de zege verdiend bij Foreholte . Hierdoor blijft het team uit Voorhout op een gedeelde zesde plaats. De scores kwamen van de hand van Ramona Vink en Dana Vincenten beide 8 x, Naomi Hoogervorst 6 x, Kim Schuurbiers 4 x, Britt van Leijden 3 x, Malu Zandbergen, Lize Vrolijk, Annet Kraakman, Lisanne Ruiter en Saskia Kolster allen 1 x.

Zaterdag 5 december om 20.30 uur in de Tulp wordt er wederom gestreden voor twee punten tegen Targos BEVO HC uit Panningen. Hopelijk kunt u, ondanks de Sinterklaas viering, toch het klasse team komen aanmoedigen. Tot dan.

Alle foto’s zijn HIER te bekijken.

Geplaatst op 29/11/2015, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s